Gucci: Spring 2010 Ready-to-Wear

miercuri, 18 februarie 2009

Boys, next!!!

K... Se apropie primavara si tocmai de aceia m-am gandit ca ar fi bine sa va fac cunostinta, fetelor, cu cativa dintre cei mai sexi barbati ai momentului de la Hollywood.
Take a look si decideti daca am sau nu dreptate. Pe mine, m-au convins!!!
Cred ca si baietii au ce invata!

Il avem pe unul dintre cei mai doriti barbati de culoare de la Holywood. Puff Daddy ne demonstreaza ca eleganta se afla in stransa legatura cu rap-ul.



Here il avem pe Ricky Martin, canataretul care a facut furori in lumea femeilor, dezamagindu-le in momentul in care s-a aflat ca este gay.
Multe fane au suferit in acel moment, dar se pare ca si el, fiindca de atunci nu a mai scos nici un album. Sa fie iubitul de vina?
Dar sa lasam astea deoparte. In imaginea aceasta are o tinuta foarte bine studiata si accesorizata, ceea ce ii da un sarm aparte.



Leonardo DiCaprio. Imi place de baiatu asta; da dovada de multa pasiune in ceea ce face, pentru ca dupa cum probabil stiti este actor.
Joaca intr-un film ''Strania poveste a lui Benjamin Button'', care ruleaza in aceasta perioada in cinematografe. Un film care iti ridica multe semne de intrebare. Din fericire tinuta actorului nu poate sa ridice nici un semn de intrebare, ci are un simplu raspuns: eleganta.

Niciun comentariu: